DAZ Studio 4 - Create 3D Art for Free

   
Ha közvetlenül erre az oldalra érkeztél, és nem a történet elejétől játszol, akkor nem biztos, hogy tudod, hogy mi ez, ezért javasoljuk, hogy a történetet ebben az esetben ide kattintba elölről kezdd el olvasni.

Rázós landolás (#5)

A kettes dokkoló felé veszed az irányt. A csoportot értesítették az érkezésedről, és már csak rád várnak az indulással. Összesen négyen vesztek részt a mostani expedícióban: a pilóta, egy kutató tiszt, egy biztonsági tiszt, valamint te, akinek majd időközben adnak valami feladatot.

A kis hajótok elhagyja az állomást, és útközben a biztonsági tiszt elmeséli, hogy mi ez a mostani küldetés: "Jó alkalom lesz ez neked megismerni a blygót. Nem maradunk sokáig, csak leszállunk, begyűjtünk néhány kőzetmintát és virágot, aztán irány haza. Ha szerencséd van, a helyiekkel is összefutunk. Elég bátortalan banda, de ha sokan vannak, veszélyesekké válhatnak."

Alig fél órát utaztok, és máris a célbolygó légkörébe léptek. Hatalmas felhőgomolyag mindenfele, nincs könnyű dolga a pilótának.

Piros fények kezdenek villogni a műszerfalon, majd egy kiáltás hallatszik a pilótától: "KAPASZKODJATOK!"

Az űrkabin alja nekicsapódik valaminek, néhány műszer füstölni kezd, majd egy hatalmas puffanással a hajó a bolygó felszinének csapódik.

Mire minden elcsendesül, már meg is nyugodtatok. A pilóta egykedvűen megjegyzi: "Körülnézhettek nyugodtan, eltart egy darabig, mire el fogunk tudni indulni."

Ígyhát a pilóta kivételével mind kiszálltok, és körülnéztek. Egy piramis-szerű építmény tetejét találtátok el a hajóval, onnan zuhantatok a sűrű erdőbe a fák közé.

Szerző: Attila

Megnézed a piramist.
Elindulsz a sűrű erdőbe.
Hódító - Az egyik legnagyobb magyar online interaktív stratégiai játék
Queosia - a Hódító nemzetközi változata   

 
Copyright 2001-2007, attila@civ.hu - Have you tried Queosia yet? :)