DAZ Studio 4 - Create 3D Art for Free

   

Az Omega Holdbázis

Talán még vannak, akik emlékeznek az "Alfa holdbázis" című sorozatra (eredeti angol címe "Space: 1999", amiből nagyjából lehet sejteni, hogy elég régi sorozatról van szó :)). Innen a cím, és gyakorlatilag innen akár a sci-fi, akár a fantasy, akár a krimi témakörébe is el lehet kalandozni.

A történet folyamatosan alakul -- a Ti közreműködésetekkel. Elindulsz egy olyan szálon, ami szimpatikus, és ha elérkezel egy olyan epizódhoz, ami még nincs megírva, hajrá, Tied a lehetőség. Ha csak olvasgatni szeretnél, akkor az ilyen helyeken állj meg, és hamarosan talán az a szál is folytatódik. Minél többen veszünk részt a történet írásában, annál sokszínűbb, és annál hosszabb történet alakulhat ki.

Ha szörnyen nem érdekel a sci-fi, akkor javasolt kezdés: azonnali továbbindulás, első csoport, és innentől Tied a pálya! :)

Az egyes epizódok tartalmáért minden esetben az epizód szerzője tartozik felelősséggel.


Hogy ne kelljen mindig mindent elölről kezdened, cookie-kat használunk az aktuális helyzeted mentéséhez. Ha új törtétenszálat írsz, a szerzői nevedet szintén cookie-ban megjegyezzük, hogy ne kelljen állandóan gépelgetned.A történet legelejét itt kezdheted el olvasni...


Történet indulása: 2002-12-08 15:32:53
Legfrissebb epizód: 2022-07-02 11:28:23
Epizódok száma: 9172
Megírt epizódok: 3627
Jóváhagyott epizódok: 3412
Program verzió: 1.0.2
   

 
Copyright 2001-2007, attila@civ.hu - Have you tried Queosia yet? :)