Az Omega Holdbázis

Talán még vannak, akik emlékeznek az "Alfa holdbázis" című sorozatra (eredeti angol címe "Space: 1999", amiből nagyjából lehet sejteni, hogy elég régi sorozatról van szó :)). Innen a cím, és gyakorlatilag innen akár a sci-fi, akár a fantasy, akár a krimi témakörébe is el lehet kalandozni.

A történet folyamatosan alakul -- a Ti közreműködésetekkel. Elindulsz egy olyan szálon, ami szimpatikus, és ha elérkezel egy olyan epizódhoz, ami még nincs megírva, hajrá, Tied a lehetőség. Ha csak olvasgatni szeretnél, akkor az ilyen helyeken állj meg, és hamarosan talán az a szál is folytatódik. Minél többen veszünk részt a történet írásában, annál sokszínűbb, és annál hosszabb történet alakulhat ki.

Ha szörnyen nem érdekel a sci-fi, akkor javasolt kezdés: azonnali továbbindulás, első csoport, és innentől Tied a pálya! :)

Az egyes epizódok tartalmáért minden esetben az epizód szerzője tartozik felelősséggel.


Omega Holdbázis blog - a legfrissebb hírek az Omega Holdbázissal kapcsolatban.


A történet legelejét itt kezdheted el olvasni...


Történet indulása: 2002-12-08 15:32:53
Legfrissebb epizód: 2014-11-07 17:55:53
Epizódok száma: 9125
Megírt epizódok: 3606
Jóváhagyott epizódok: 3412
Program verzió: 1.0.2
   

 
Copyright 2001-2007, attila@civ.hu - Have you tried Queosia yet? :)

Oldalaink auditálását a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet, valamint a Google végzi. Az auditálással kapcsolatos adatvédelmi nyilatkozataik elolvashatók az adott szolgáltató oldalain: Webaudit, Google.