Köszöntünk a civ3000 játékban! Ahhoz, hogy aktív résztvevõje lehess a játéknak, regisztrálnod kell magad. Ehhez egy kitalált országnevet kell választanod, ilyen néven fognak a többiek látni a játékban. Választanod kell egy jelszót, melynek kiválasztásakor kérünk, hogy tartsd be az általános szabályokat, melyek a jelszavakra vonatkoznak: ne legyen könnyen kitalálható, ne add meg másoknak stb. Ne feledd, hogy aki tudja a jelszavad, azé az országod! Email címnek mindenképpen a valós címedet add meg, ide fogjuk kiküldeni azt az azonosítókódot, melyre szükséged lesz ahhoz, hogy játszani tudj.

Két játéktípus közül választhatsz: az "A" és "B" játékban nagyobb szövetségek alakulhatnak ki. Ha nem egyedül játszol, hanem ismerõseiddel, vagy szeretnél szövetkezni másokkal, akkor ezek egyikét válaszd. A különbség a fordulók kezdetében van, a két csoport egymáshoz képest 1 hónapos csúsztatásban van. A "C" játék fõleg csak taktikák kipróbálására javasolt, itt nem lesz lehetõséged másokkal szövetséget kötni, és információt megosztani. A "D" játék kísérleti jellegû, itt 10 percenként kapod a köröket, a többi csoporthoz képest gyorsítottan.

Igyekeztünk a játék formális szabályait nagyon egyszerûre kialakítani. Ahhoz, hogy játszhass, a következõkkel kell egyetértened, és betartanod ezeket:

Szabályok:
1 Mindenki csak egy országot indíthat. Ha több email címed van, kérünk, hogy akkor is csak egyetlen országgal indulj. Minden csoportban lehet 1-1 országod.
2 Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket.
3 A szabályok elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy e-mail címedre a játékkal kapcsolatos információkat idõrõl-idõre eljuttassunk. A játék készítői által indított egyéb szolgáltatásokról is értesítünk. Minden értesítőről szabadon bármikor leiratkozhatsz. A címeket bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem adjuk ki.
4 A szabályok elfogadásával hozzájárulsz IP címed adatbázisunkban való rögzítéséhez, valamint ahhoz, hogy oldalunk a böngésződ részére cookie-kat küldjön, melyeket a játék szabályos menetének ellenőrzéséhez használunk fel. Ezt az adatot a játékban való részvételed ideje alatt tároljuk, a játékból való törlés esetén töröljük. A játékban automatikus csalás-ellenõrzés mûködik, mely az előző adatok bármilyen módosítási kísérletét is rögzíti. A törölt és felfüggesztett országok esetében reklamációnak helye nincs.
5 A játékban való részvétel nem jog, hanem privilégium, melyet a játék adminisztrátorai tetszés szerint bárkitõl, bármikor megvonhatnak. A játék adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy a játékból bárkit, bármikor, minden indoklás nélkül törölhetnek, valamint semmilyen felelõsséget nem vállalnak a játék folyamatos és zavartalan mûködését illetõen. Az adminisztrátorok a szabályok változtatásának jogát is fenntartják, az aktuális szabályokat mindig itt, a regisztrációs oldalon olvashatod. A jétékban csak saját felelősségedre vehetsz részt, a szabályok elfogadásával tudomásul veszed, hogy a játék készítői, üzemeltetői és adminisztrátorai semmilyen kötelezettséget és felelősséget nem vállalnak jelen szolgáltatás (játék) kapcsán.
6 Oldalaink auditálását a Google végzi. Oldalunk a Google hirdetési hálózat tagja. A Google adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el: Google. A szabályok elfogadásával tudomásul veszed, hogy a hirdetések megjelenítése, és az oldal auditálása közben harmadik fél is látja IP címedet, valamint cookie-kat helyezhet el böngésződben. A tesztreszabott hirdetésekről itt iratkozhatsz le: https://www.google.com/settings/ads. IP címedet az Internet működési elvéből adódóan látják ezek az oldalak, azt közvetlenül a Te böngésződ küldi feléjük, mi konkrétan ezt nem adjuk tovább.
7 Adatvédelem. Beleegyezel abba, hogy email címedet a játékkal kapcsolatos információküldésre felhasználhatjuk. Beleegyezel továbbá abba is, hogy a játék tisztaságának minél jobb megtartása érdekében rendszerünk a játékba való Internetes belépésed helyét (IP címed) tárolja, és azt a játékszabályok betartásának ellenőrzéséhez felhasználhatjuk. Ezt az adatot csak addig tároljuk adatbázisunkban, ameddig a játékban részt veszel. Regisztrációd törlésével egyidőben (akár Te magad törlöd azt, akár mi töröljük) adatbázisunkból a belépési helyedre vonatkozó információ törlésre kerül. Archívált adatokat egy éven keresztül őrzünk meg. Adatkezelő: Benő Attila (1173 Budapest, Borsó utca 42.) Internet-szolgáltatónk a Deninet Kft (1188 Budapest, Bercsényi utca 79/B.), akik a szerverhez fizikai hozzáféréssel rendelkeznek. A személyes adatokat harmadik fél részére nem adjuk át. A személyes adatok védelme érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk a technikai lehetőségek figyelembevételével. Az attila@civ.hu e-mail címre küldött levélben részletes információ kérhető a kezelt adatokról, melyekre 30 napon belül válaszolunk. Adatvédelmi okokból e-mail címet nem adunk ki, mivel egyéb személyes adatok hiányában nem lehetünk abban biztosak, hogy az adatokat valóban azok jogos gazdája kéri. Az adatkezelés a játékos kérésére megszüntethető, ez a játékból való törlést eredményezi. A játékos, amennyiben a személyes adatainak védelméhez való, illetve a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos joga sérült, közvetlenül az adatkezelőhöz fordulhat. Jogérvényesítési lehetőségeit gyakorolhatja az Info törvény és a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) alapján bíróság előtt, valamint panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, https://naih.hu, ugyfelszolgalat@naih.hu, +36-1-391-1400)
Országnév:
Jelszó:
Email:
Játék:
Ellenőrzőszám: Írd ide a bal oldali számot:
A szabályokat elfogadom, és kijelentem, hogy azokat a játékban mindvégig betartom.