Köszöntünk a civ3000 játékban! Ahhoz, hogy aktív résztvevõje lehess a játéknak, regisztrálnod kell magad. Ehhez egy kitalált országnevet kell választanod, ilyen néven fognak a többiek látni a játékban. Választanod kell egy jelszót, melynek kiválasztásakor kérünk, hogy tartsd be az általános szabályokat, melyek a jelszavakra vonatkoznak: ne legyen könnyen kitalálható, ne add meg másoknak stb. Ne feledd, hogy aki tudja a jelszavad, azé az országod! Email címnek mindenképpen a valós címedet add meg, ide fogjuk kiküldeni azt az azonosítókódot, melyre szükséged lesz ahhoz, hogy játszani tudj.

Két játéktípus közül választhatsz: az "A" és "B" játékban nagyobb szövetségek alakulhatnak ki. Ha nem egyedül játszol, hanem ismerõseiddel, vagy szeretnél szövetkezni másokkal, akkor ezek egyikét válaszd. A különbség a fordulók kezdetében van, a két csoport egymáshoz képest 1 hónapos csúsztatásban van. A "C" játék fõleg csak taktikák kipróbálására javasolt, itt nem lesz lehetõséged másokkal szövetséget kötni, és információt megosztani. A "D" játék kísérleti jellegû, itt 10 percenként kapod a köröket, a többi csoporthoz képest gyorsítottan.

Igyekeztünk a játék formális szabályait nagyon egyszerûre kialakítani. Ahhoz, hogy játszhass, a következõkkel kell egyetértened, és betartanod ezeket:

Szabályok:
1 Mindenki csak egy országot indíthat. Ha több email címed van, kérünk, hogy akkor is csak egyetlen országgal indulj. Minden csoportban lehet 1-1 országod.
2 Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket.
3 A szabályok elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy e-mail címedre a játékkal kapcsolatos információkat idõrõl-idõre eljuttassunk. A játék készítői által indított egyéb szolgáltatásokról is értesítünk. Minden értesítőről szabadon bármikor leiratkozhatsz. A címeket bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem adjuk ki.
4 A szabályok elfogadásával hozzájárulsz IP címed adatbázisunkban való rögzítéséhez, valamint ahhoz, hogy oldalunk a böngésződ részére cookie-kat küldjön, melyeket a játék szabályos menetének ellenőrzéséhez használunk fel. Ezt az adatot a játékban való részvételed ideje alatt tároljuk, a játékból való törlés esetén töröljük. A játékban automatikus csalás-ellenõrzés mûködik, mely az előző adatok bármilyen módosítási kísérletét is rögzíti. A törölt és felfüggesztett országok esetében reklamációnak helye nincs.
5 A játékban való részvétel nem jog, hanem privilégium, melyet a játék adminisztrátorai tetszés szerint bárkitõl, bármikor megvonhatnak. A játék adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy a játékból bárkit, bármikor, minden indoklás nélkül törölhetnek, valamint semmilyen felelõsséget nem vállalnak a játék folyamatos és zavartalan mûködését illetõen. Az adminisztrátorok a szabályok változtatásának jogát is fenntartják, az aktuális szabályokat mindig itt, a regisztrációs oldalon olvashatod. A jétékban csak saját felelősségedre vehetsz részt, a szabályok elfogadásával tudomásul veszed, hogy a játék készítői, üzemeltetői és adminisztrátorai semmilyen kötelezettséget és felelősséget nem vállalnak jelen szolgáltatás (játék) kapcsán.
6 Oldalaink auditálását a Google végzi. Oldalunk a Google hirdetési hálózat tagja. A Google adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el: Google.
Országnév:
Jelszó:
Email:
Játék:
Ellenőrzőszám: Írd ide a bal oldali számot:
A szabályokat elfogadom, és kijelentem, hogy azokat a játékban mindvégig betartom.