Köszöntünk a civ3000 játékban, ahol egy saját országot irányíthatsz a távoli jövõben. Béke, vagy káosz? A civilizáció sorsa sok ember döntésein múlik, de vajon lesz-e benne NEKED döntõ szereped? Próbáld ki!

Vedd kezedbe egy új ország sorsát: dönts gazdaságának fejlettségérõl, katonai berendezkedésérõl, ellenségekrõl és barátokról.

Ebben a körökre osztott stratégiai játékban mindenki kipróbálhatja, milyen vezetõ lenne egy viszonylag rövidtávú háborúban.

Szerezz barátokat, ellenségeket és próbálj a legerõsebb országgá válni! Vajon sikerülhet? Valakinek igen, de vajon Te leszel-e az?

A Hódító testvérjátéka annak 3 éves tapasztalait felhasználva készült: egy még szélesebb rétegnek. Légy részese a jövõbeli csatáknak!
  Mennyiben más ez, mint a Hódító?

A koncepció kidolgozása során a Hódító erõs és gyenge pontjait egyaránt figyelembe vettük, hogy egy olyan játék-környezetet teremtsünk, mely az eddigieknél is szélesebb körnek nyújthat élvezetes játékot.

Kevésbé idõigényes. Az idõ csak akkor telik, amikor kiadsz egy parancsot. Az ellenséges támadásokon kívül távollétedben semmi sem tötrénik, így bármikor kerülsz is gépközelbe, mindig pontosan tudod irányítani az országot.

Egyszerûbb felépítés. Nincsenek felesleges épületek és felesleges katonai egységek. Nagyon könnyen tudsz a lényegre koncentrálni, mégis rengetegféle berendezkedés lehetséges.

Bármilyen korosztály és kultúrkör számára. Az eddigi tapasztalatokból tanulva, minimalizáltuk a játékon belüli kommunikáció szükségességét, így teljesen elkerülhetõek a nemkívánt kitörések. Ezzel a többi játékos is élvezetesebben játszhat, és az ilyen beállítottságúak is játékban maradhatnak.

Nagyobb összejátszási lehetõség. Az egy szövetségben levõ országok száma nincsen korlátozva, akár egy teljes iskolai osztály, munkahely, lakótelep is tömörülhet egyetlen szövetségbe. Ha barátaidhoz szeretnél kerülni, a dolog nem múlik a véletlenen!

Nagyobb esély az egyedül játszóknak is! Ha egyedül játszol, akkor is nagy eséllyel indulhatsz, külön csoport van erre a célra, ahol nem lehet szövetségeket kötni, mindenki egyedül van.

Lépj be most, ebbe a jövõbeli világba. Ha nincs idõd a Hódítóra, lépj be ide. Ha sok idõd van, lépj be ide IS.

RegisztrációBelépésA játék tulajdonosa és készítõje: Benõ Attila <attila@civ.hu>. Minden jog fenntartva. Copyright 2001. A program, és a teljes civ.hu site szerzõi jogi védelem alatt áll. Az oldal, vagy annak bármely részének másolása, vagy felhasználása csak a szerzõ elõzetes írásos beleegyezésével történhet.